+389 75 414 081

Politika e rimbursimit dhe kthimit

Përmbledhje

Tek produktet e printuara nuk parashihet rimbursim dhe kthim i blerjes. Mirëpo, përpara procesit të printimit klienti do të prezantohet me dizajnin përfundimtar dhe pas miratimit nga ana e klientit do të vazhdohet me procesin e printimit.

Për t’u kualifikuar për kthim, produkti (produktet e caktuara dhe pa printim) duhet të jetë i papërdorur dhe në të njëjtën gjendje që e keni marrë. Gjithashtu duhet të jetë në paketimin origjinal.

Politika jonë e rimbursimit dhe kthimit zgjat 7 ditë. Nëse kanë kaluar 7 ditë nga blerja juaj, ne nuk mund t’ju ofrojmë rimbursim ose shkëmbim të plotë.

Për të kompletuar kthimin tuaj, kërkohet faturë ose vërtetim blerjeje.

Rimbursimet

Pasi kthimi juaj të pranohet dhe inspektohet, ne do t’ju dërgojmë një email për t’ju njoftuar se kemi marrë produktin tuaj të kthyer. Ne gjithashtu do t’ju njoftojmë për miratimin ose refuzimin e rimbursimit tuaj.

Nëse jeni aprovuar, atëherë rimbursimi juaj do të përpunohet dhe kredia do të aplikohet automatikisht në kartën tuaj të kreditit ose në mënyrën origjinale të pagesës, brenda një kohe të caktuar ditësh.

Rimbursimet e vonuara

Nëse nuk keni marrë ende një rimbursim, fillimisht kontrolloni përsëri llogarinë tuaj bankare.

Më pas kontaktoni bankën tuaj. Shpesh kalon pak kohë përpunimi përpara se të përditësohet një rimbursim.

Nëse i keni bërë të gjitha këto dhe nuk keni marrë ende rimbursimin tuaj, ju lutemi na kontaktoni në [email protected] dhe dërgoni produkttin tuaj në: Gjoce Stojceski, 1200 Tetovë, RMV.

Produkte në lirim

Mund të rimbursohen vetëm produktet me çmim të rregullt. Produktet në lirim nuk mund të rimbursohen.

Shkëmbimet

Ne i zëvendësojmë produktet vetëm nëse janë të dëmtuara ose me defekt. Nëse keni nevojë për ta shkëmbyer për të njëjtin produkt, na dërgoni një email në [email protected]

Transporti i kthimeve

Për të kthyer produktin, duhet ta dërgoni me postë në: Gjoce Stojceski, 1200 Tetovë, RMV.

Ju do të jeni përgjegjës për të paguar për kostot e transportit për kthimin e produkteve. Kostot e transportit janë të pakthyeshme. Nëse merrni një rimbursim, kostoja e transportit të kthimit do të zbritet nga rimbursimi juaj.

Në varësi të vendit ku jetoni, koha që duhet që produkti i shkëmbyer të arrijë tek ju mund të ndryshojë.

Ju duhet ndihmë?

Na kontaktoni në [email protected] për pyetje në lidhje me rimbursimet dhe kthimet.

ACCOUNT
Përzgjedhje
Përzgjedhje
Hyrje
Krijo një llogari

Te email adresa juaj do të dërgohet një link për të caktuar një fjalëkalim të ri.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our rregulla privatësie.

Kthim i fjalëkalimit

Humbët fjalëkalimin tuaj? Ju lutemi, jepni emrin tuaj të përdoruesit ose adresën email. Përmes email-i do të merrni një lidhje për krijim fjalëkalimi të ri.

SHPORTA 0